Showbiz

“Dua t'ia di”, kënga e parë e Duo Mondan

“Dua t'ia di”, kënga e parë e Duo Mondan

Duo Mondan, në përbërje të Petrit Çarkaxhiu - këngëtari i grupit Jericho dhe Enver Muhamedit, ka publikuar këngën e parë të titulluar “Dua t’ia di”.

Tekstin dhe muzikën e kësaj kënge e ka bërë Çarkaxhiu, derisa në bass kitarë luan Enver Muhamedi, transmeton Koha.net.