Showbiz

Majk e Butrint Imeri publikojnë “Sa gjynah”

 

“Sa gjynah” titullohet kënga që ka bashkuar Majkin dhe Butrint Imerin.

Dy këngëtarët janë kujdesur vetë për tekstin e kësaj kënge.