Showbiz

TDC, Timeless Drama Channel në Kujtesa!

 

Kujtesa, si njëra nga platformat më të suksesshme televizive në Kosovë dhe me kanalet më kualitative, vazhdon të pasurojë platformën e saj me kanale të reja.

Duke filluar nga sot, platformës Kujtesa i shtohet edhe kanali më i ri TDC (Timeless Drama Channel), me serialet më të njohura e më të shikuara turke në botë. TDC ofron mbi 500 orë përmbajtje të mbushura me Pasion, Intriga, Aksion, Dashuri, dhe përplot Dramë të cilat janë të realizuara nga producentët dhe regjisorët më të mëdhenj turq, me renome ndërkombëtare.