Showbiz

Veshjet ekstravagante të yjeve në “Grammy”

Veshjet ekstravagante të yjeve në “Grammy”

New Yorku propozon, Los Anxhelosi promovon. Nëse shfaqja e madhe e javës së modës së “Big Apple” shënon një kthim progresiv në hijeshinë e matur dhe nevojën për intimitet, në Kaliforni yjet e muzikës luajnë dhe lëvizin në parametra të tjerë dhe japin, me rastin e edicionit të 61-të të “Grammy Awards”, një “look” të çuditshëm dhe ironik, skenografik dhe ndonjëherë të paarritshëm.

Veshjet e yjeve kishin ngjyra decizive dhe të shkëlqyera, një kaleidoskop i stileve dhe formave.