Showbiz

Michael Douglas bëhet me yll në Hollywood

Michael Douglas bëhet me yll në Hollywood
Foto: Reuters
 

Sot është zbuluar ylli më i ri në “Shëtitoren e Famës” (“Walk of Fame”) e Hollywoodit i cili është i dedikuar për aktorin dhe producenti, fituesin e Oscarit, Michael Douglas. Ai në këtë profesion është i përfshirë tash e 50 vite.

Gjatë zbulimit të yllit të Douglasit, prezent ishte edhe babai i tij 101-vjeç, aktori legjendar i Hollywoodit Kirk Douglas i cili po ashtu ka yll në këtë shëtitore.