PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, me një edicion kushtuar mësimit rreth sistemit tonë diellor

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Këtë herë Programi Fluturues i Fëmijëve ja kushton një edicion mësimit për sistemin tonë diellor përmes vizitës së observatorit të Prishtinës.

Në këtë edicion keni mundësi të mësoni më tepër rreth yjeve dhe planetëve si dhe të mësoni se si mund të përdorim një teleskop për të eksploruar galaktikën tonë Gjithashtu përmes këtij edicioni mund të sfidoni veten përmes rubrikave “Kuiz” dhe “Gjëegjëzë”.