PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Aktiviteti me fëmijë për festat e fundvitit

 

Dimri ka ardhur dhe gjithandej po mbizotëron atmosfera festive. Të gjithë me shumë gëzim presin ardhjen e vitit të ri dhe shprehin dëshira të tyre. Për këtë arsye, fëmijët e Akademisë “Lapsi” me padurim filluan realizimin e aktiviteteve për festat e fundvitit.

Fëmijët kishin detyra të ndryshme. Disa duhej të zbukuronin bredhin, disa të krijonin një mjedis dimri të mbuluar me borë. Ndërsa fëmijët e tjerë duhej të krijonin stoli të ndryshme.