PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, emisioni i plotë

 

Fëmijët u njoftuan me botën e arkeologjisë në edicionin e ri të Programit Fluturues të Fëmijëve. Në këtë emision të vegjlit u takuan me arkeologun Kemajl Lucin në Parkun Arkeologjik Ulpiana.

Por, nuk munguan as rubrikat e përjavshme. Si shkaktohen teshtima, lemza dhe hapja e gojës?