PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si të kujdesemi për lulet?

 

Të gjithë i duan lulet. Me ngjyrat e tyre ato bëjnë çdo ambient më të bukur.

Fëmijët e PFF-së kësaj rradhe vizituan lulishten Agrocoop, panë nga afër serat ku lulet mbillen e çelin, si dhe mësuan për kujdesin ndaj tyre.