PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Kuiz: Sa muskuj i përdorim për të ecur?

Në kuizin e PFF-së fëmijët mësojnë për kuriozitete të ndryshme. Këtë here pyetja e kuizit është: Sa muskuj i përdorim për të ecur?

Opsionet dhe përgjigjen e kuptoni në videon e mëposhtme.