PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Sa lloje të breshkave ekzistojnë?

Rrëfenja për breshkën i njeh fëmijët me këtë kafshë. Cilat janë karakteristikat e breshkës? Si mbrohet ajo? Çfarë hanë dhe ku jeton?