Në përvjetorin e tretë e përkujtojmë më të dashurin tonë

Prof. ARIF (Sylejman) KRYEZIU

Prof. ARIF (Sylejman) KRYEZIU

1936 - 2019

Të kujtojmë përherë me krenari dhe respekt!

 

Bashkëshortja Mehrija me vajzat, djemtë, rejat, mbesat e nipat dhe e gjithë familja Kryeziu

Data e publikimit: 26.11.2022
Shpërndaje
Të tjera