Malli për më të dashurit tanë nuk shterret kurrë 

VEZIRE ASLLANI 

VEZIRE ASLLANI 

(1940-2015)
HAMEZ ASLLANI 

HAMEZ ASLLANI 

(1926 - 2016) 

 

Ju përkujtojnë: Djemtë: Limani, Agimi, Përparimi, Kujtimi dhe Albani;  Rejat: Suada, Diana, Xhemilja  dhe Gjylsyni,  Nipat : Liburni, Naimi, Etriti, Andi,  Labeati, Diellori, Murlani,  Mbesat: Arduba, Arnisa, Andina, Flaka, Debora. Stërnipat: Liadi e Dioni. Stërmbesa: Liana.

Data e publikimit: 22.11.2022
Shpërndaje
Të tjera