Qenka shumë e vështirë të shkruash disa vargje elegjie për Nënën.

SHERINE  BYTYÇI

SHERINE BYTYÇI

(21.09.1952 - 03.08.2021)

Për nga forca ndjehesh i shterruar dhe për nga jeta ndjehesh i zhgënjyer.
Si nuk të kam ende, si koha e kaluar me ty asnjëherë nuk më mjaftoi dhe si Kohën e kaluar së bashku nuk e kaluam ashtu si ti dhe unë deshtëm në thellësinë e shpirtit tonë moj Nënë.
Derisa kjo kohë e mallkuar ecën dhe nuk ndalon asnjëherë, mua më mbetet pakëz Shpresë se ti je diku lart në qiell duke më vëzhguar dhe duke më mbrojtur prej atje.
Uroj të bëhemi bashkë në parajsë, të kalojmë kohë së bashku si dikur…. Vetëm UNË dhe TI NËNA IME.
 

Blerimi

Data e publikimit: 03.08.2022
Shpërndaje
Të tjera