Sot 25 vjet kur zemra e më të dashurit tonë u ndal së rrahuri

ZEJNULLAH (AVDYL) DEDI

ZEJNULLAH (AVDYL) DEDI

(1938 -1997)

Në këtë përvjetor, pavarësisht dhimbjes që ndiejmë për ty do t’i kujtojmë me shumë dashuri e mburrje virtytet e tua të larta.
Babi të faleminderit që na mësove rrugën e drejtë të jetës, të cilën edhe sot përpiqemi ta përcjellim e po ashtu t'ua mësojmë edhe fëmijëve tanë.
Të duam shumë engjëlli ynë.

 

Të kujtojnë përherë: bashkëshortja Azizja, vajza Nora, mbesa Dea, vajza Irena, dhëndri Agimi me nipat Armini dhe Leoni, vajza Edita, dhëndri Bekimi, vajza Mirora, djali Neroni me nipin Natikun.

Data e publikimit: 28.07.2022
Shpërndaje
Të tjera