Sot, më 11.12.2021, u bënë dy vjet nga vdekja e nënës tonë të dashur

ZIZE (BAJRAM) GASHI

ZIZE (BAJRAM) GASHI

(3.3.1920-11.12.2019)

Nënë, dy vite që u ndave prej nesh. E ne vazhdojmë të të ruajmë në thellësinë tonë, të të shtërngojmë e të mbajmë fort me vete në çdo hap deri në fund të kesaj jete. Bujaria dhe fisnikëria jote ishin virtytet që na bëjnë krenarë që të kishim. Kujtimet me ty janë çastet më të bukura ndërsa malli i pashterrur sjell shpresë që të takohemi në amëshim përsëri.
 

E përkujtojnë mbarë familja nga Broliqi, Raushiqi, Peja, Prishtina, Zvicra, Suedia dhe Amerika.

Data e publikimit: 11.12.2021
Shpërndaje
Të tjera