Shumë dhimbje, shumë mall... plot 24 vjet pa ty babë, gjysh, bashkëshort i dashur

ZEJNULLAH (AVDYL) DEDI

ZEJNULLAH (AVDYL) DEDI

Shumëçka ndryshoi nga dita që të humbëm, përveç mallit dhe mungesës tënde, babë, që mbetën të njëjta...

Përherë krenarë me ty, me gjakun tënd e sakrificat e tua për këtë komb e për ne si familje.

As burgu i Goli-Otokut nuk arriti të të thyejë e të ndalë rrugën tënde, ishe i pathyeshëm...

Do të të kujtojmë përherë ty dhe vlerat e tua me shumë dashuri dhe mburrje: Bashkëshortja Azizja, djali Neroni, nipi Natiku, vajza Nora, mbesa Dea që aq shumë e deshtë, vajza Irena, dhëndri Agimi, nipat Armini dhe leoni, vajza Edita, dhëndri Bekimi, dhe vajza Mirora.

Data e publikimit: 29.07.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje