Sot një vit pa më të dashurin tonë

Dr. ALI KADRI TOLAJ

Dr. ALI KADRI TOLAJ

(20.4.1961 - 24.7.2020)

U bë një vit pa ty, një vit vuajtje e dhimbje që çdo ditë e më shumë vetëm sa rriten.
Me shkuarjen tënde na le një mungesë që s’mund të zëvendësohet kurrë nga asgjë dhe nga askush.
Do të jesh gjithmonë në mendjen dhe zemrat tona.

Të përkujtojnë e kurrë s’të harrojnë: gruaja Mandushi, djemtë Dritoni, Durimi e nipi yt i vogël Alia.

Data e publikimit: 24.07.2021
Shpërndaje
Të tjera