Sot më 25.04.2021 bëhen 3 vjet pa ty, jetoj me kujtimet dhe mallin për ty

SEFEDIN NIMONAJ

SEFEDIN NIMONAJ

30.12.1988 - 25.04.2018

Shpirti yt do të shndrisë përgjithmonë në shpirtin tim, duke më ndriçuar derisa të ekzistoj. Të dua Dini.

 

Të kujton me mall dhe shumë dhembje halla Gjyle Krelani, Gjakovë.

Data e publikimit: 25.04.2021
Shpërndaje
Të tjera