Sot, dy vjet pa Nënën tonë të dashur 

REMZIJE BUNJAKU REXHEPI 

REMZIJE BUNJAKU REXHEPI 

(25.2.1952 - 29.3.2019)

Ditët kalojnë por dhembja për ty, Nanë e dashur, rritet më shumë. Na mungon pa fund. 

Të përkujtojmë me mall: Lirija, Flora, Ganimeti, Shpresa, Afërdita dhe Florimi me Bardhin.

Data e publikimit: 29.03.2021
Shpërndaje
Të tjera