Më 14 mars 2021 u bënë 7 vjet që humbëm bijën tonë 

EGZONA (KASUM) BAJRAMI – MIFTARI

EGZONA (KASUM) BAJRAMI – MIFTARI

Dhimbja nuk shprehet me fjalë as me lot, ajo është thellë në brendinë e shpirtit tonë. Vdekja jote e hershme hapi një plagë të madhe në zemrat tona, që koha nuk e shëron dot, bija jonë.
Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë, ndërsa kujtimi dhe malli për ty do të jenë pjesë të jetës sonë. E madhe është krenaria që të patëm, po më e madhe është dhembja që nuk je më me ne. Gjithmonë do të mbetesh në zemrat tona e paharruar.

Të përkujtojnë me mall: babai Kasumi, nëna Hajrije, vëllezërit Demokrati e Egzoni, kunatat Xheneta e Edona dhe nipi Rejani.

Data e publikimit: 15.03.2021
Shpërndaje
Të tjera