Sot, më 18 shkurt 2021, u bënë dymbëdhjetë vjet pa të dashurin tonë

Prof. ABDYLHAMID ADILI

Prof. ABDYLHAMID ADILI

(1930 – 2009)

 

 

 

E përkujtojnë me mall: bashkëshortja Lirija, vajza Syzane, djemtë Harisi dhe Enisi, nipat dhe mbesat Drini, Sara, Arianiti, Korabi dhe Rea.

Data e publikimit: 18.02.2021
Shpërndaje
Të tjera