Kaluan 12 vjet pa ty, më i dashuri ynë

ZENEL (HYSEN) SELMANI

ZENEL (HYSEN) SELMANI

(9.6.1963 – 6.2.2009)

Vite këto të cilat kaluan pa ty, pa prezencën tënde fizike në mesin tonë. Na mungon shumë, shumë, çdo ditë e më shumë. Ishe dhe do të mbetesh mbreti i familjes sonë. Të duam pa fund, baba, bashkëshort dhe gjysh i dashur.

 

Të përkujton me mall familja jote: bashkëshortja Ramizja, djali Liridoni me nusen Hyrijen, mbesa jote Jara dhe nipi Ari.

Data e publikimit: 06.02.2021
Shpërndaje
Të tjera