Sot u mbushën 40 ditë pa ty, nëna dhe gjyshja jonë e dashur

EMINE (SARAQINI) MUSTAFA

EMINE (SARAQINI) MUSTAFA

Në këtë ditë përkujtimi, malli dhe pikëllimi janë të pranishëm në zemër dhe shpirt. Nuk po pajtohemi dot, se ike nga kjo botë. Shëmbëlltyra dhe veprat e tua do të jenë udhërrëfyes i krenarisë për familjen tonë. Do të jesh përjetësisht në mendjen dhe në kujtimet tona.

 

E përkujtojnë me mall: familjet Mustafa dhe Saraqini.

Data e publikimit: 23.12.2020
Shpërndaje
Të tjera