Sot u mbushën 10 vjet që kur u ndave nga kjo jetë

HALIL (ADEM) HALILI

HALIL (ADEM) HALILI

(8.5.1944 - 21.12.2010)

Na le shumë kujtime, por dhurata më e bukur ishte kur dëgjonim zërin tënd tek flisje dhe na jepje këshilla. Jemi shumë krenarë që patëm një bashkëshort dhe prind si ti. Do të na mungosh gjithmonë.

Të kujtojmë me shumë mall: gruaja Shera, vajza Miranda me familje, djemtë Arsimi dhe Artani me familje.

Data e publikimit: 21.12.2020
Shpërndaje
Të tjera