EMIN RRAHMANI

EMIN RRAHMANI

(17.12.2019)

I dashuni Emin, u ba një vit pa ty.
Dashunia që kemi për ty nuk lejon të na ikësh.
Je pranë nesh çdo ditë.
I paparë, i padëgjuar, por gjithnjë afër.
Faleminderit për kujtimet e 
këndshme që na le!
Akoma të duam, përgjithmonë…

Eki dhe familja Rrahmani në Katar, Angli e Kosovë.

Data e publikimit: 17.12.2020
Shpërndaje
Të tjera