Sot u mbushën 9 ditë që kur u nda nga jeta në moshën 74-vjeçare shoku ynë

HASAN (JUSUF) DRESHA-HASA

HASAN (JUSUF) DRESHA-HASA

Mungesa jote mbetet zbrazëti që nuk plotësohet kurrë, ndërsa kujtimi dhe malli do të jenë pjesë të jetës sonë.

Të kujtojmë me shumë mall shokët: Ismeti, Zika, Misko, Zorani, Çita dhe Ivica.

Data e publikimit: 14.12.2020
Shpërndaje
Të tjera