Sot, më 1 nëntor 2020, bëhen 31 vite pa ty, BabaEdhe pse shumë vite kaluan, malli për ty sa vjen e shtohet. E kotë qenka thënia se koha shëron plagët.

BEDRI SOKOLI  DËSHMOR 

BEDRI SOKOLI DËSHMOR 

(14.01.1962 – 01.11.1989)

Krenarë me ty Babi.

 

Të kujton me mall djali Graniti me bashkëshorten Arbneshën dhe mbesa e vogël Medina, si dhe e gjithë familja Sokoli.

Data e publikimit: 01.11.2020
Shpërndaje
Të tjera