NËPËR FILM

Adhuruesit kosovarë të filmit vizitojnë kinematë, pavarësisht pandemisë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Artan Ramadani, asistent i marketingut në “Cineplexx Kosova”, ishte i ftuar në edicionin e radhës të emisionit “Nëpër Film” me ç’rast foli për filmat më të shikuar nga publiku kosovarë në këto kinema, ecurinë e punës në kushte pandemie, projektet me buxhet të lartë të paralajmëruara për muajt në vazhdim dhe të tjerë.