NËPËR FILM

Rrugëtimi i Albana Nilës drejt regjisë

 

E ftuar në “Nëpër Film” këtë javë ishte, Albana Nila, studete e regjisë në Fakultetin e Arteve në Prishtinë.

Me të diskutuam rreth punës edhe angazhimeve të saj në fushën e regjisë, filmin e metrazhit të shkurtër “Horoskopi, grimi dhe dhëmbi që mungon”, dhe pasionin e saj për kinematografinë në përgjithësi.