N'shpi

Deputetes Deliu i kërkohet të luajë rolin e Kurtit: “Duhet transformim”

Emisioni i plotë "N'shpi
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

E ftuar në emisionin "N'shpi" në KTV, deputetes së PDK-së, Blerta Deliu, iu kërkua nga një shikues që të tregojë nëse do ta luante, dhe nëse po, si do ta luante në teatër rolin e Albit Kurtit, si zgjidhje e vetme. Pyetja iu shtrua përmes llogarisë së emisionit në Instagram.

Blerta, me profesion aktore, tha "Vështirë është të them të drejtën me luajt rolin e tij, duhet bukur transformim".