Metro

Gjyshi i njërit prej nxënësve të lënduar nga rryma: U përpoq ta nxirrte shokun nga trafoja

 

Mjeku kujdestar në Klinikën Emergjente të QKUK-së, Ejup Govori, ka njoftuar se njëri nga të miturit e lënduar nga energjia elektrike në shkollën “Faik Konica”, është në gjendje të rëndë. Ai ka thënë i njëjti ka djegie serioze në disa pjesë të trupit dhe se aktualisht po trajtohet në mjekimin intensiv. Ndërkaq, për të miturin tjetër, Govori theksoi se gjendja e tij është stabile.

Për gjendjen e nxënësve ka folur edhe gjyshi i njërit prej tyre, Hilmi Duraku, i cili tha se nuk ka informacione se si ka ndodhur rasti, veçse gjendja e nipit të tij është e mirë.