Metro

Komuna e Prishtinës nis heqjen dhe krasitjen e druve të dëmtuar

 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar të mërkurën se ka nisur heqjen dhe krasitjen e druve të dëmtuar që paraqesin rrezik potencial si rezultat i kushteve të rënda atmosferike.

“Komuna e Prishtinës nëpërmjet Hortikulturës dhe Organit Mbikëqyrës është në proces të vazhdueshëm të identifikimit dhe eliminimit të druve të dëmtuar të cilët paraqesin rrezik potencial si rezultat i kushteve të rënda atmosferike, si dhe krasitjes së disa prej tyre për të evituar rrezikun nga kabllot e rrymës”, thuhet në njoftimin e Komunës në Facebook.