Metro

Tri lagje të Prishtinës, pa ujë të pijshëm të enjten mbrëma

Foto ilustrim
 

Lagjet “Dardania”, “Lakërishta” dhe një pjesë e lagjes “Kalabria” në kryeqytet, do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm të enjten mbrëma nga ora 20:00, ka njoftuar Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”.

Kjo ndërprerje e furnizimit me ujë ndërlidhet me detektimin e një rrjedhje uji prej një gypi.