Metro

Mbyllet një çerdhe në Prishtinë shkaku i rasteve me COVID-19

Foto: Ilustrim
 

Institucioni Parashkollor “Gëzimi Ynë” në Prishtinë, është mbyllur për shkak të rritjes së numrit të rasteve me COVID-19.

Task-Forca e këtij Institucioni ka marrë vendim që mbyllja të fillojë nga 26 janari dhe të zgjasë dhjetë ditë.