Metro

Veterniku ende në pritje të shkollës

 

Kenz Kastrati po u përgjigjet pyetjeve të mësueses për t’u regjistruar në shkollën fillore, pasi sivjet ai do të bëhet nxënës i klasës së parë.

Gjatë kohës që ai bën vizatimet dhe po bëhet regjistrimi i tij nga ana e mësimdhënëses së shkollës “Hasan Prishtina”, nëna e tij e ka hallin se si do ta sjellë djalin e saj çdo ditë nga lagjja ku jetojnë.