Metro

Mosmirëmbajtja e rrethrrotullimeve krijon telashe, Komuna pranon vonesën

 

Shumë lule dhe shkurre janë mbjellë për t’i dhënë një pamje më të bukur Prishtinës. Por, ato nuk po e arrijnë këtë efekt për shkak të rritjes së barit dhe mosmirëmbajtjes së ishujve dhe rrethrrotullimeve nga ana e Komunës së Prishtinës.

Madje, me rritjen e tyre po e pengojnë edhe pamjen për veturat që kalojnë në rrethrrotullime.