Metro

Rrethrrotullimi, zgjidhje apo shkaktar tollovie?

Kyçjet dhe çkyçjet e parregullta në rrethrrotullimin te Flamuri në Prishtinë, meqë ky lidh disa pjesë të kryeqytetit, po shihen si shkaktarë kryesorë të aksidenteve dhe kolonave të gjata në komunikacion.

 

Kyçjet dhe çkyçjet e parregullta në rrethrrotullimin te Flamuri në Prishtinë, meqë ky lidh disa pjesë të kryeqytetit, po shihen si shkaktarë kryesorë të aksidenteve dhe kolonave të gjata në komunikacion.

Sipas vozitësve dhe njohësve të komunikacionit, tollovia është ajo që po e karakterizon pothuajse çdo rrethrrotullim të vendosur në kryeqytet.