Metro

Punime në Parkun e Qytetit, ndërtohen edhe tualete

 

Hapësira sportive së bashku me tribunën për shikuesit, kënde të reja të lodrave dhe shtigje të rinovuara do të jenë disa nga ndryshimet që priten të bëhen në Parkun e Qytetit.

Risi do të jenë edhe tualetet publike, të cilat kanë qenë mungesë e që ishin kërkesë e kamotshme e qytetarëve.