Metro

Erërat e forta rrëzuan 11 drunj në Prishtinë

Erërat e forta rrëzuan 11 drunj në Prishtinë

Si pasojë e erërave të forta dhe të borës, gjatë kësaj jave është rrëzuar një lis në lagjen “Dardania” të Prishtinës.

 

Si pasojë e erërave të forta dhe të borës, gjatë kësaj jave është rrëzuar një lis në lagjen “Dardania” të Prishtinës.

Megjithëse nuk ka shkaktuar dëme në automjetet që ishin përreth, një dukuri e tillë ndodh shpesh në Kosovë me rastin e përkeqësimit të motit.