Metro

Dëmtohet një gyp, dy fshatra dhe një lagje të Prishtinës mbeten pa ujë

Dëmtohet një gyp, dy fshatra dhe një lagje të Prishtinës mbeten pa ujë
Foto: Ilustrim
 

Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina”, ka njoftuar se është dëmtuar një gyp uji në Hajvali të Prishtinës.

Zëdhnësja e kësaj kompanie, Arjeta Mjeku, ka njoftuar se shkaktar i dëmtimit janë vërshimet e shumta në vend, derisa bën me dije se defekti pritet të sanohet mëngjesin e së martës.