Metro

Ajri i pashëndetshëm në Prishtinë

Ajri i pashëndetshëm në Prishtinë
Foto: KOHA/Ilustrim
 

Prishtina po vazhdon të përballet me ajrin e ndotur dhe të pashëndetshëm.

Matjet e fundit të cilësisë së ajrit nga matësit e Ambasadës Amerikane në Prishtinë thonë se norma e cilësisë së ajrit është 109.