Metro

Drejtoria e Shëndetësisë dhe QKMF në Prishtinë fillojnë fushatën ‘Zbulimi i hershëm i kancerit – Mbijetesë’

Drejtoria e Shëndetësisë dhe QKMF në Prishtinë fillojnë fushatën ‘Zbulimi i hershëm i kancerit – Mbijetesë’

Tetori është Muaji Ndërkombëtar i Luftës Kundër Kancerit të Gjirit dhe Drejtoria e Shëndetësisë e Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Prishtinë po e fillojnë fushatën “Zbulimi i hershëm -Mbijetesë”.

Përgjatë muajit tetor, në njësinë e Radiologjisë në QKMF, shërbimet e mamografisë do të ofrohen pa pagesë për të gjitha gratë e Komunës së Prishtinës.