Metro

Edhe sot hyrja pa pagesë në pishinën e Gërmisë

Edhe sot hyrja pa pagesë në pishinën e Gërmisë

Hyrja në pishinën e Gërmisë sot nga ora 10:00 deri në orën 11:00 do të jetë pa pagesë. Kështu ka vendosur menaxhmenti i NPL “Sport Marketing”.

Sipas menaxhmentit, kjo bëhet për të lehtësuar sado pak gjendjen financiare të atyre të cilët duan të frekuentojnë këtë ambient rekreativ si dhe për ata që nuk i kanë mundësitë financiare.