Metro

30 të moshuar dhe 9 punëtorë në Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë infektohen me Covid-19

 

Ditë më parë janë konfimuar rastet e para me COVID-19 në Shtëpinë e Personave të Moshuar – Prishtinë.

Në një komunikatë për media, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka bërë të ditur se një person (banor rezident) ka pasur simptoma të COVID-19, i cili më 17 korrik 2020 ka rezultuar pozitiv.