Metro

KRUP nis zhbllokimin e pusetave nëpër kryeqytet

KRUP nis zhbllokimin e pusetave nëpër kryeqytet

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton se sot do të bëjë pastrimin dhe zhbllokimin e disa lagjeve në kryeqytet.

“Mirëmbajtja e rrjetit të ujërave të zeza, është mëse e domosdoshme për një funksionim të mirëfilltë të rrjetit. Në mirëmbajtje mund të kontribuojnë edhe qytetarët , duke u kujdesur për mos hedhje të mbeturinave në rrjetin e kanalizimit”, thuhet në njoftimin e KRUP.