Metro

Lirohet nga detyra kryeshefi ekzekutiv i KRUP Ilir Abdullahu, emërohet Kapllan Parduzi

Lirohet nga detyra kryeshefi ekzekutiv i KRUP Ilir Abdullahu, emërohet Kapllan Parduzi

Bordi i Drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, ka aprovuar kërkesën për ta liruar nga detyra kryeshefin ekzekutiv, Ilir Abdullahun, pas kërkesës që ai personalisht e ka bërë, dhe në vend të tij përkohësisht është emëruar Kapllan Parduzi.

Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate për medie të lëshuar nga KRUP.