Metro

Projekt mbi 248 mijë euro për rekonstruimin e rrugëve në lagjen e “Muhaxherëve” dhe “Dodona”

Projekt mbi 248 mijë euro për rekonstruimin e rrugëve në lagjen e “Muhaxherëve” dhe “Dodona”
Foto: Koha/Ilustrim

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, ka thënë se është nënshkruar kontrata për projektin: Rekonstruimi i rrugëve në lagjen Dodona dhe Lagjja e Muhaxherëve.

Ahmeti përmes një postimi në Facebook, ka treguar edhe rrugët që do të rekonstruohen.: