Metro

Rrëshqet dheu te Pallati i Drejtësisë, pronari i banesës dhe tre inspektorë komunalë arrestohen

Është hera e dytë që në këtë pjesë dheu rrëshqet.

E këtë herë, rezultoi edhe me arrestimin e pronarit të banesës dhe të tre inspektorëve të Komunës së Prishtinës.