Metro

Prishtinasit ankohen për pasiguri gjatë punimeve në ndërtesa kolektive

Një ndërtues e ka siguruar vinçin në një mënyrë të çuditshme në një objekt për ndërtimin e sipërm të Prishtinës.

Të shqetësuar nga këto ndërtime dhe pasiguria gjatë punës, shprehën edhe banorët e kryeqytetit, raporton KTV.